آزمایشگاهها, صنعت سرامیک

ظروف سرامیکی

اشیاء سرامیک غالبا‌ً دارای لعاب می‌باشند بنابراین هر شیئی سرامیکی از دو قسمت ساخته می‌شود یکی قسمتی که اسکلت اصلی شیئ را تشکیل می‌دهد و در اصطلاح به آن بدنه می‌گویند و دیگری قسمتی که به اسکلت اصلی شفافیت رنگ و نقش می‌دهد و لعاب نام دارد.
برای تهیه ی بدنه ظروف سرامیکی از خاک رس و برای تهیه ی لعاب آن از ترکیب چند نوع خاک از قبیل کائولن و کوارتز و برخی مواد شیمیایی همچون کربنات سدیم و براکس و اسید بوریک و غیره استفاده می شود.
چینی – شیشه – بلور – سفال – آجرهای نسوز و معمولی – کاشی – لوازم بهداشتی – وان و دستشویی – ظروف فلزی لعابی – لعاب مینا سازی و بسیاری دیگر از صنایع سیلیکات همه جزو فن سرامیک محسوب می‌گردد. بطوریکه محاسبه کرده‌اند یک سوم صنایع موجود دنیا را صنایع سرامیک تشکیل می‌دهد
ظروف سرامیکی به سه نوع ظروف استون ور(سفالین)، ارتن ور(سفال لعاب دار)و ظروف سفالی معمولی معرفی می شوند که به لحاظ ویژگی های ظاهری و نیز درصد جذب اب با هم تفاوت زیادی دارند.
با توجه به کاربردهای زیادی که سرامیک در صنعت دارد،” آزمایشگاه تسنیم بنای پارس” درصدد بر آمد تا با احداث آزمایشگاه ظروف غذاخوری سرامیک اقدامی در جهت همیاری و برآورد الزامات مرتبط با کیفیت در مورد این دسته از ظروف غذاخوری که نقش بسزایی در سلامت و بهداشت جامعه دارند بر عهده بگیرد. انواع ظروف سرامیک مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره 3050 آزمون می گردد.این آزمون ها شامل تعیین درجه بندی محصول با توجه به ویژگی های ظاهری، تعیین مقاومت در برابر حرارت و رطوبت، مقاومت در برابر تغییر ناگهانی دما(شوک حرارتی)، سختی سطح لعاب، تعیین درصد جذب آب قطعات سرامیکی ، تعیین پشت نمایی یا نور گذری، مقاومت در برابر شرایط اجاق ریز موج، درصد اختلاف وزن ظروف مشابه سرویس غذاخوری و تعیین میزان سرب و کادمیوم است. همچنین مدت زمان انجام آزمون این فرآورده حداکثر72 ساعت می باشد. در صورت نیاز به اطلاعات بیشترمی توانید از فرم تماس با ما جهت ارتباط با ما استفاده نمایید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code