آزمایشگاهها, صنعت سرامیک

ظروف چینی

تاریخچه تولید ظروف چینی به بیش از 1700 سال قبل باز می گردد و زادگاه ظروف چینی کشور چین است و بعد از مدتی آوازه این ظروف به کشورهای دیگر هم رسید.
ظروف چینی برخلاف جنس هايي مانند بلور در تماس با غذاي داغ زود داغ نمي شوند و همچنين با سرد و گرم شدن به راحتي نمي شکنند. همچنين اين ظروف هيچ گونه مواد سمي و مضري ندارند.
ظروف چيني يکي از سالم ترين ظروف غذاخوري هستند که به هيچ وجه مشکلي براي سلامتي ايجاد نمي کنند.
خاک چینی دارای ترکیبات سیلیس در حدود(46 درصد) ، آلومینیوم (14 درصد) و 14 درصد آب است . خاک چینی دارای خواصی است که در دمای بسیار بالا براق ، سفید و سخت می شود ، به همین علت از این ماده برای ساخت انواع ظروف چینی مانند بشقاب ، فنجان و همچنین کاشی و سرامیک و دیگر فراورده های چینی استفاده می شود.
امروزه در اکثر کشور ها به جای ظروف شیشه ای بر سر میز های پذیرایی این چینی ها هستند که میزبان سفره ها می باشند.
اما برای تعیین مرغوبیت و دریافت نشان استاندارد برای این محصول آزمون های مختلفی از جمله آزمون های فیزیکی، شیمیایی و چشمی بر روی آن انجام می شود. بنابراین از این پس هنگام خرید ظروف چینی به دارا بودن نشان استاندارد و نیز کد ده رقمی استاندارد بر روی بسته بندی ظروف توجه کنید.
مهمترین آزمون های الزامی کنترل کیفیت شامل تعیین مقاومت سطح چینی در برابر خراشیدگی، تعیین مقاومت تزیینات سرامیکی در برابرمواد شوینده ،مقاومت در برابر تغییر ناگهانی دما(شوک حرارتی)، مقاومت در برابر شرایط اتاق ریز موج، مقاومت به ضربه ، تعیین جذب آب قطعات، تعیین میزان سرب و کادمیوم و تعیین میزان پشت نمایی می باشد که همگی در” آزمایشگاه تخصصی شیشه و سرامیک تسنیم بنای پارس” توسط کارشناسان مجرب صورت می گیرد.
در این آزمایشگاه آزمون های ظروف چینی مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره 1164 تجدید نظر چهارم انجام می پذیرد. مدت زمان انجام آزمون ظروف چینی غذاخوری خانگی حدودا 72 ساعت می باشد. کلیه فرآورده هایی با کاربرد ظروف سفره در انواع مختلف چینی در دامنه کاربرد این استاندارد قرار می گیرند. جهت کسب اطلاعات بیشتر ازطریق فرم تماس با ما در ارتباط باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code